Har du snubblat över mina bilder?

AnnieBrickman01.jpg

Kanske, kanske inte, har du sprungit på mina bilder någonstans. Här är ett axplock av platser som jag har haft bilder publicerade på. Jag har haft bilder publicerade i tidningar och magasin, på olika hemsidor och på bussar osv. Du har troligtvis varken tänkt på dem eller sett dem, för mycket är produktbilder, bildbyråer eller för privatpersoner. Det är det roliga med fotografi, att många kan ha sett ens arbete utan att någonsin tänka på det. Jag har arbetat med olika företag sedan 2011, både stora och små. Jag fotograferar allt från naturbilder till reklam, bröllop och barnbilder. Under tiden i USA (2014-2017) arbetade jag främst med familjer och bröllop, arkitektur och hotellfoto. 

Jag fotograferar både i och utanför studio, med och utan modeller. Det sägs att ombyte förnöjer, och det är definitivt sant i mitt fall!


Screen Shot 2018-01-05 at 8.01.34 PM.png
Från Nordljus hemsida, där flera av mina bilder publicerats.

Från Nordljus hemsida, där flera av mina bilder publicerats.

Produktfoto

Jag har arbetat som fotograf för flera små och stora företag inom olika branscher. När man arbetar med produktfoto kan man antingen ta produktbilder som visar den sanna storleken och färgen på produkten i fråga, eller ta bilder som säljer känslan eller idén av produkten. I det första fallet krävs skicklighet i färgåtergivning, i val av vinkel och ljussättning. I det andra fallet krävs kreativitet och förståelse för företaget eller märkets vision.  Jag har jobbar för olika klädföretag samt sko- och smyckesföretag. Roligast är när man får göra båda typerna av fotografi. Produktbilder är enkelt, men inspirerande bilder mer kreativt och utmanande!

Bilder från Ulleriets hemsida.

Bilder från Ulleriets hemsida.


Under mina år som fotograf för SBCC gjorde jag alla möjliga uppdrag och mina bilder publicerades på många olika ställen.

Under mina år som fotograf för SBCC gjorde jag alla möjliga uppdrag och mina bilder publicerades på många olika ställen.

Fotograf för SBcc

2015 blev jag anställd som fotograf för Santa Barbara City College. Det är ett stort City College i Kalifornien, utnämnt två gånger till landets bästa City College, med omkring 20 000 studenter. Jag blev anställd på deras marknadsföringsavdelning som enda fotograf. Det var ett roligt och varierande jobb där man fick arbeta med många olika människor utifrån olika koncept. Mina bilder publicerades överallt runt Santa Barbara och syns fortfarande i nästan allt reklammaterial från SBCC.

Awards

Två av mina bilder vann 1:a och 2:a pris i PRO 2017 Award i kategorierna Manipulated Photos och Charles Cropsey Photography Award. Skolans Banners, även dem med mina bilder, vann tredje pris i en egen kategori för tryckprodukter.


Kontakta mig